Leveringsbetingelser

Leveringstid:

Vi leverer varene så raskt og fraktfritt, normalt innen en uke. Om dere ønsker det kan varene hentes på vårt lager. Vi holder til på Økern i Oslo, i Selma Ellefsensvei 9, og er åpen mandag til fredag 08.00-16.00.

Betalingsbetingelser:

Vi har 30 dagers betalingsfrist. Normalt sett vil 30 dager være tilstrekkelig tid til å selge produktene hvis dugnaden er godt planlagt. Husk at sen henting av varer, spiser opp tiden dere har å selge på. Personen som bestiller må være over 18 år.

Returrett:

Usolgte varer kan returneres, og dere har full returrett innen 30 dager. Det forutsetter at vi får beskjed via e-post eller telefon 23 35 35 90 om retur noen dager før forfall. Varene må ikke være åpnet, brukt eller behandlet på en måte som gjør de uegnet for videresalg. En god løsning er å beholde de usolgte varene og ta en ny salgsrunde etter hvert.

Frakt:

Vi dekker frakt på alle bestillinger. Hvis dere skal returnere usolgte varer må dere dekke fraktkostnadene selv.

Dersom noe er uklart er det bare og ringe oss på telefon 23 35 35 90 eller send en e-post til
salg@folkehjelp.no

NB! Produktene fra denne siden skal ikke kjøpes til privat bruk. De skal utelukkende brukes til dugnader. Ved bestilling ønsker vi at dere krysser av på "Legg ved merknad" og skriver kort hvem dere er, hvilken dugnad dere skal holde og hva pengene går til.