Om oss

Norsk Folkehjelp er fagbevegelsens humanitære solidaritetsorganisasjon. Våre fire hovedaktiviteter er basert rundt langsiktig utviklingsarbeid, mine- og eksplosivrydding internasjonalt, sanitet og redningstjeneste nasjonalt og flyktning, asyl og integreringsarbeid nasjonalt.

I Norge har vi ca. 100 lokallag hvor mye av driften er tuftet på frivillighet. Sanitetstjenester og redningsarbeid er noe av det som står i fokus. Søk av savnede, redningsoppdrag, sanitetstjenester og påskeberedskap er noen av de tjenestene vi bistår det offentlige med.

Vi er også til stede med sanitet må mange idrettsarrangementer og konserter/festivaler.

Dugnad

Norsk Folkehjelps dugnadskonsept er utviklet med tanke på flere ting. Enten dere er et idrettslag, en skoleklasse, et musikkorps eller en russebuss vil vårt konsept gi dere gode inntektsmuligheter uten noen risiko.

Samtidig er dere med og støtter opp om det viktige arbeidet våre lokallag utfører.

Lei av kakesalg, doruller og loddsalg?

Vårt dugnadskonsept har vært flittig benyttet av skoler, idrettslag og russ i mange år.

Førstehjelpsutstyr er fornuftige og nyttige produkter for de fleste av oss! Våre løsninger passer for de fleste situasjoner. Enten du har hytte, bil, båt eller er på farten det alltid lurt og ha med seg førstehjelpsutstyr. Mange har vel også litt mangelfullt utstyr hjemme?

Vi har satt sammen noen ulike pakker som dekker de fleste situasjoner. Våre førstehjelpspakker er den perfekte gaven til de du bryr deg om!

Gode penger!

Det er et konsept som relativt lett finansierer russebussen, skoleturen eller reisen til en fotballcup! Med en fortjeneste på opptil 50% og gratis frakt er det gode penger å tjene.

Ta selvfølgelig kontakt med oss dersom dere ikke finner de svarene dere trenger på vår nettside før dere setter i gang!

Lykke til!

Du finner Norsk Folkehjelp Produkt & Undervisning i Selma Ellefsensvei 9, 0581 Oslo:


Se større kart