Salgstips

Dugnad er et utpreget norsk ord, og er et felles utført frivillig arbeid. En dugnad er en veldig effektiv måte for idrettslag, korps, speidere, russ og andre foreninger eller organisasjoner å skaffe inntekter på. Med dugnadskonseptet gir vi i Norsk Folkehjelp dere muligheten til å tjene penger på en enkel måte. Våre førstehjelpsprodukter er noe alle har bruk for, og det er også litt mer givende å selge enn for eksempel dopapir!

Det er mange måter du kan gå frem på for å selge produktene. Den vanligste metoden er å ta en telefon eller sende en SMS til venner og bekjente. Du kan også møte opp personlig, og det gir som regel bedre resultater. Det kan også lønne seg å besøke naboer i gata hvor du bor.

Oppsøkende direktesalg er veldig effektivt når man har gode produkter til fornuftige priser. Mange velger også å selge produktene på en stand på et kjøpesenter eller lignende. Det kreves at man er litt aktiv og utadvendt for å få folk til å stoppe og lytte til hva du har å si. Det er ofte lett å selge flere pakker til samme person da førstehjelpsprodukter er en ypperlig gave som kan gis videre.

Å sende ut en e-post vil venner og bekjente, og ta opp forhåndsbestilling før du bestiller av oss er også en effektiv måte å selge produktene på. Husk å forberede salget før bestillingen legges inn. Dette korter ned tiden dere har å selge på, for det tar ofte lenger tid enn man tror å dele ut produktene til de som skal selge.

Forhåndssalg

Forhåndssalg av våre produkter er en enkel og trygg måte og gjennomføre en dugnad på. Det er flere fordeler ved å selge produktene før de blir bestilt og levert. Dere kan bestille nøyaktig antall, kan ta forhåndsbetalt, samt slipper jobben og kostnadene rundt en eventuell returnering av varer. Forhåndssalget gjennomføres på følgende måte:

  • Skriv ut et produktark for hvert av de produktene dere velger å selge, og gi dem til de som skal ut og selge.
  • Gi også selgerne et bestillingsskjema.

Når salget er avsluttet samles alle bestillingsskjema inn og dere sender en samlet bestilling på nøyaktig salg.

 

Her kan du laste ned informasjon til selgere!